Μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και το βράδυ της Πέμπτης (7/12, 21:15, NovaSports prime) υποδέχεται την Ρεάλ που στην αρχή της εβδομάδας νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και με ρεκόρ 11-1 βρίσκεται μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από 12 αγώνες στην EuroLeague. To OAKA θα […]

Μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και το βράδυ της Πέμπτης (7/12, 21:15, NovaSports prime) υποδέχεται την Ρεάλ που στην αρχή της εβδομάδας νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και με ρεκόρ 11-1 βρίσκεται μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από 12 αγώνες στην EuroLeague.

To OAKA θα είναι κατάμεστο και ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτή την έξτρα δύναμη που αναμένεται να του δώσει ο κόσμους του, τη βραδιά που θα αντιμετωπίσει την ομάδα που έχει πρωταγωνιστήσει -χωρίς καμία αμφιβολία για το ταλέντο της- στις πρώτες 12 αγωνιστικές της EuroLeague. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μόνο μία ήττα (από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη) μέχρι στιγμή, ενώ στην αρχή της «διαβολοβδομάδας» νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Τώρα θα βρεθεί στα… βόρεια της Αθήνας και οι «πράσινοι» δοκιμάζονται σε ένα παιχνίδι των πιο υψηλών απαιτήσεων της έτσι κι αλλιώς πολύ απαιτητικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο κόουτς Εργκίν Αταμάν για ένα ακόμα ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που παραμένουν τραυματίες και θα ολοκληρώσουν το ημερολογιακό έτος χωρίς να είναι σε θέση να αγωνιστούν.

O Παναθηναϊκός έχει έξι νίκες και έξι ήττες στη διοργάνωση και αναζητά τον τρόπο που στο εξής θα μπορεί να παίρνει με μεγαλύτερη συχνότητα νίκες και κυρίως να «ξεκολλήσει» από τις ομάδες που έχουν 6-6 και δεν είναι λίγες στην κατάταξη που βρίσκονται σε ακριβώς αυτό το επίπεδο. Ο Ολυμπιακός είναι μία από αυτές, ενώ το ίδιο ακριβώς ρεκόρ έχουν η Παρτίζαν, η Φενέρμπαχτσε, η Μπάγερν Μονάχου, η Βαλένθια και η Αναντολού Εφές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ