Oι επτά από τους οκτώ έχουν ξαναβρεθεί σε Final Four. Είκοσι χρόνια Λαμόνικα!

Το Final Four της Euroleague πλησιάζει και εκτός τις ομάδες που εδώ και λίγο καιρό έγιναν γνωστές, πλέον είναι οι γνωστοί και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στο Βελιγράδι.(19-21/5)

Οι 8 διαιτητές είναι: Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Από τους παραπάνω διαιτητές οι Λάτισεβς και Βίλιους ήταν στον περσινό τελικό, ενώ οι επτά από τους οκτώ έχουν ξαναβρεθεί σε Final Four.

 Η 10η παρουσία του Ιταλού διαιτητή Λαμόνικα σε Final Final, μέσα σε 20 χρόνια στο Final Four, με αρχή στην Μπολόνια το 2002 στην Ιταλία.

Βίντεο για το Final Four

Μπορεί να την έχουμε κατηγορήσει, για πολλα λάθη και παραλείψεις ως διοργανώτρια αρχή την Euroleague, αλλά όταν κάνει το καλό το λέμε. Μια όμορφη έμπνευση είχαν και ετοίμασαν ένα τρελό promo video για το final four της φετινής χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα ετοίμασαν ένα ξεχωριστό βίντεο για το Final Four, παρομοιάζοντάς το με την κορυφαία ισπανική σειρά La Casa de Papel. Σε αυτό το τρέιλερ πρωταγωνιστούν ως ληστές  οι Κώστας Σλούκας, Βασίλιε Μίσιτς, Νίκολα Μίροτιτς και Βάλτερ Ταβάρες.

Δείτε το:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ