Μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και δεύτερο παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ Ερυθρού Αστέρα - Παρτιζάν.

Την Πέμπτη (16/6) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μετόχων της Euroleague όπου από τα βασικά θέματα ήταν η συμμετοχή ή όχι των ρωσικών ομάδων στην διοργάνωση την νέα σεζόν αλλά και ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα πάρουν wild card για να συμμετέχουν.

Αποφάσισαν τη νέα σεζόν να μη συμμετάσχουν οι ρωσικές ομάδες, εν προκειμένω η ΤΣΣΚΑ και η Ζενίτ, και στην συνέχεια αποφασίστηκε ποιες ομάδες θα τις αντικαταστήσουν.

Σύμφωνα με την απόφαση που πήραν οι μέτοχοι της διοργάνωσης  η Παρτιζάν και η Βαλένθια πήραν  wild card και θα συμμετάσχουν την νέα σεζόν στην Euroleague. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς  θα επιστρέψει στην διοργάνωση μετά από 8 χρόνια.

Μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και δεύτερο παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ Ερυθρού Αστέρα – Παρτιζάν.

Αυτές θα είναι οι ομάδες για την νέα σεζόν.

Αναντολού Εφές (Τουρκία), Ρεάλ (Ισπανία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Ολυμπιακό (Ελλάδα), Μονακό (Γαλλία), Αρμάνι (Ιταλία), Μπάγερν (Γερμανία), ΜΑκάμπι (Ισραήλ), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Ερυθρό Αστέρα (Σερβία), Μπασκόνια (Ισπανία), Βιλερμπάν (Γαλλία), Άλμπα (Γερμανία), Παναθηναϊκό (Ελλάδα), Ζάλγκιρις (Λιθουανία), Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία), Παρτίζαν (Σερβία) και Βαλένθια (Ισπανία).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ