Η ομάδα του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει στον τελικό της παρηγοριάς την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του Σαββάτου (21/05).

Ο Μίσιτς έκρινε τον ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την Εφές Αναντόλου  στον πρώτο ημιτελικό του φετινού Φάιναλ Φορ της Euroleague στην «Stark Arena», που είχε κατακλειστεί από «ερυθρόλευκους» φιλάθλους.

Ο αγώνας κρίθηκε στο τέλος του χρόνου με την βόμβα του Μίσιτς με 0.2” να απομένουν.

Οι φίλοι των Πειραιωτών που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα τους στην Stark Arena δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, δημιουργώντας μια καυτή ατμόσφαιρα. Μάλιστα ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα, παρά τον σοκαριστικό αποκλεισμό, αποθέωσαν κάθε ένα από τα μέλη του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει στον τελικό της παρηγοριάς την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του Σαββάτου (21/05).

 Γιώργος Μπαρτζώκας

«αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη στεναχώρια. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι ο Ολυμπιακός επανήλθε όχι μόνο στα playoffs, αλλά και στο Final 4. Νομίζω πως είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς. Οι λεπτομέρειες έκριναν τον παιχνίδι και δεν μιλάω μόνο για το τελευταίο σουτ».

«Πάντα πιστεύω ότι σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βάλεις μεγάλα σουτ. Κι όταν λέω μεγάλα δεν εννοώ μόνο μακρινά, αλλά και ξεμαρκάριστα. Έτσι όπως είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι δύσκολο να σκοράρεις από μέσα. Κάποια στιγμή όταν το παιχνίδι γίνεται πολύ σφιχτό προς το τέλος, πρέπει να βάλεις σουτ. Είχαμε σουτ και δεν τα βάλαμε. Ήταν καταστάσεις άγχους, πίεσης, υπερβολής να θέλουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ευγνώμωνες στους παίκτες μας».

Σάσα Βεζένκοβ 

«Όταν το σκεφτείς σου μένει μια πικρία. Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είχαμε πολλές επιλογές. Και η Εφές δεν είχε καλό βράδυ, φαινόταν ότι θα πάει στο τελευταίο σου. Πρέπει να δω το βίντεο. Να δω τι λάθος έκανα, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη».

«Μένει η πικρία και το ότι κάναμε μία πολύ καλή σεζόν αλλά το χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες».

«Η πιο μεγάλη πικρία μας είναι ότι δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο που ταξίδεψε και γέμισε το γήπεδο. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πλέον υπάρχει το πρέπει».

Ti είπαν αμέσως μετά τον συγκλονιστικό ημιτελικό οι πρωταγωνιστές του αγώνα της Stark Arena.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ