Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού σε όλη την κανονική διάρκεια της Euroleague. Είναι ένας από τους λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Ο 26χρονος φόργουορντ των Πειραιωτών ανταμείφθηκε για αυτές τις εμφανίσεις του και στην ψηφοφορία της διοργάνωσης που συμμετείχαν δημοσιογράφοι, οι αρχηγοί και οι προπονητές της Euroleague αλλά και φυσικά οι φίλαθλοι επιλέχθηκε στην καλύτερη πεντάδα.

Μια πολύ σπουδαία διάκριση για τον Βεζένκοφ! Επίσης να θυμίσουμε ότι ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ είχε αναδειχθεί και παίκτης του μήνα τον Φεβρουάριο. Την πεντάδα των κορυφαίων της κανονικής διάρκειας συμπληρώνουν οι Μάικ Τζέιμς της Μονακό, ο Σέιν Λάρκιν της Αναντολού Εφές, ο Νίκολα Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα και ο Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 26χρονος φόργουορντ είχε 36 συμμετοχές με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο 13.7 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 17.8 βαθμούς στο PIR. Ενώ είχε  67% στα δίποντα, 38% στα τρίποντα και 84% στις βολές!

Ο Σέιν Λάρκιν είχε 14.6 πόντους, 5.3 ασίστ και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 18.9 βαθμούς ανά παιχνίδι στo PIR του. Ο Νίκολα Μίροτιτς, είχε 16.6 πόντους κατά μέσο όρο με 5.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ. Ενώ είχε 66% στα δίποντα, 45% στα τρίποντα και 87% στις βολές. Ο Μάικ Τζέιμς μέτρησε 16.4 πόντους κατά μέσο όρο 5.8 ασίστ, 3.2 ριμπάουντ, 1.2 κλεψίματα και 18.1 στο PIR. Ο Έντι Ταβάρες  σε 33 ματς είχε  με 10.9 πόντους κατά μέσο όρο, 7.6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 18.5 στο RIP. Τέλος, είχε 69% στα δίποντα και 74% στις βολές!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ