Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων, και στο χαλαρό η Ελλάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Συνεχίζεται το Eurobasket με την “Εθνική αγαπημένη” να έχει ήδη κάνει το 4/4  με Κροατία, Ιταλία, Μ. Βρετανία και Ουκρανία. Τελευταίος αγώνας σήμερα, και μετά για άλλες πολιτείες.

Εσθονία – Ελλάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της διοργάνωσης που έγινε στο στο Mediolanum Forum.

Τρομερά πράγματα από τον Γιάννη, στο πρώτο μέρος με 24 πόντους. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων, και στο χαλαρό η Ελλάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Ο Γιάννης στο δεύτερο μέρος μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του, έμεινε στον πάγκο, αλλά η Εθνική δεν έχει πρόβλημα να μεγαλώσει την διαφορά. Ο Θανάσης έδωσε μπόλικη ενέργεια. Οι Εσθονοί προκαλούσαν με τη συμπεριφορά τους τόσο στο παρκέ, όσο και στην εξέδρα, και έριχναν την ευθύνη στους διαιτητές για τη μεγάλη διαφορά που υπήρχε στο σκορ.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις του παίκτη της Εθνικής μας, Κώστα Παπανικολάου




“Δεν υπάρχουν λόγια για τη στήριξη του κόσμου, δεν είναι η πρώτη χρονιά, πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Τους ευχαριστούμε και όσους είναι εδώ και όσους είναι εδώ και όσους είναι στην Ελλάδα και στέλνουν τη θετική τους ενέργεια.

Ελπίζουμε να τιμήσουμε τα εθνικά χρώματα και να τους κάνουμε υπερήφανους. Τελείωσε το πρώτο κομμάτι και τώρα αρχίζει ένα άλλο τουρνουά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη Γερμανία”, δήλωσε αρχικά ο αρχηγός της “επίσημης αγαπημένης” και πρόσθεσε:

“Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για άλλη μία μάχη. Κάθε λεπτό μετράει, κάθε λεπτό μετράει και πλέον κάθε παιχνίδι δεν έχει επιστροφή.

Χρωστάμε στους εαυτούς μας μία ακόμα καλή εμφάνιση και στους Έλληνες και σε όλο τον ελληνισμό. Αυτό μας ενδιαφέρει. Δώσαμε μία υπόσχεση να παλέψουμε και αυτή την υπόσχεση πρέπει να κρατήσουμε”.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας

“Νομίζω ότι το 5/5 ήρθε μετά από κόπο και χτίσιμο ιδεών και συνηθειών. Είδαμε κάποια τελευταία κομμάτια να μπαίνουν σήμερα, όπως τον Κώστα Αντετοκούνμπο να ενεργοποιείται. Ήμασταν καλοί, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν αμαυρώνει καθόλου την προσπάθεια”.

“Μεταφερόμαστε στο Βερολίνο με υγεία και περιμένουμε τον αντίπαλό μας”.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ