Eίχαμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής για την τελική 12άδα της Ισπανίας ενόψει του Eurobasket

Μπορεί ο Αμπάλντε να τέθηκε εκτός Eurobasket και δεν θα έχει την δυνατότητα να ενισχύσει την Εθνική της χώρας του, αλλά είχαμε μια απρόσμενη επισατροφή.

Αλλά είχαμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής για την τελική 12άδα της Ισπανίας ενόψει του Eurobasket, με τον Αλμπέρτο Ντίαζ να παίρνει θέση στο ρόστερ του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο άσος της Μάλαγα ξεπέρασε τον τραυματισμό και είναι πλέον στη διάθεση των «φούριας ρόχας»

Τι δήλωσε ο Σκαριόλο:

«Ο Αλμπέρτο ​​Ντίαζ επανέρχεται για να ενισχύσει τη θέση του πόιντ γκαρντ, μια θέση που δέχτηκε άλλο ένα σκληρό χτύπημα με τον τραυματισμό του Σέρχιο Γιουλ. Ο Αλμπέρτο ​​άφησε τη συγκέντρωση για να ολοκληρώσει με την ομάδα του την τελευταία φάση της αποθεραπείας από τον τραυματισμό που υπέστη στις αρχές Ιουλίου. Γνωρίζουμε ότι έχει δουλέψει πολύ καλά με τον σύλλογο και ότι έχει αναρρώσει πλήρως και σε καλή κατάσταση. Ήταν πάντα μέλος της ομάδας μας, συμμετέχοντας σε πολλές συγκεντρώσεις. Γνωρίζει τέλεια τα συστήματα, τις αξίες και τις αρχές μας»

Έτσι, οι παίκτες που θα κατέβουν πλέον με τον Σκαριόλο είναι οι εξής:

Λορένζο Μπράουν, Χουάν Νούνιες, Χάιμε Φερνάντεζ, Αλμπέρτο Ντίαζ, Ντάριο Μπριθουέλα, Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγκι, Ρούντι Φερνάντεζ, Ζοέλ Πάρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Χάιμε Πραντίγια, Ουσμάβ Γκαρούμπα, Σέμπας Σάινζ, Φραν Γκουέρα, Ουίλι Ερνανγκόμεθ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ισπανία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ