Μπάσκετ

Ετοιμάζουν εκπλήξεις και κόλπα Μπαρτζώκας και Αταμάν!

Ετοιμάζουν εκπλήξεις και κόλπα Μπαρτζώκας και Αταμάν! | sports365.gr

Σε ρυθμούς Final 4 της Euroleague κινείται όλη η Ευρώπη. Η κορυφαία διοργάνωση της ηπείρου κάνει τζάμπολ με τους δύο ημιτελικούς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ετοιμάζει εκπλήξεις για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Χωρίς απουσίες για τον Έλληνα τεχνικο. Ο οποίος θα επιχειρήσει να χτυπήσει με περιφερειακό σουτ και δυνατές άμυνες στο δικό του μισό. Σκοπός του προπονητή […]

Σε ρυθμούς Final 4 της Euroleague κινείται όλη η Ευρώπη. Η κορυφαία διοργάνωση της ηπείρου κάνει τζάμπολ με τους δύο ημιτελικούς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ετοιμάζει εκπλήξεις για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Χωρίς απουσίες για τον Έλληνα τεχνικο. Ο οποίος θα επιχειρήσει να χτυπήσει με περιφερειακό σουτ και δυνατές άμυνες στο δικό του μισό. Σκοπός του προπονητή του Ολυμπιακού να πάει όσο πιο χαμηλά γίνεται το σκορ. Περιορίζοντας τα ατού της Εφές.

Από την άλλη πλευρά ο Αταμάν έχει επιστροφές και ηχηρές απουσίες να διαχειριστεί, ενόψει της αναμέτρησης.

Θετική εξέλιξη η επιστροφή του Ροντρίγκ Μπομπουά, που  ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονείται  μαζί με την ομάδα. Το σίγουρο είναι πως θα τον δούμε να παίζει κανονικά. Το θέμα είναι …για πόσο;

Αντίθετα, ο Εργκίν Αταμάν τα βρίσκει σκούρα όσον αφορά τον Κρούνοσλαβ Σιμόν. Ο Κροάτης φόργουορντ δεν κατάφερε να μείνει ήσυχος από τις ενοχλήσεις και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ