Φαίνεται πως η Ευρώπη δεν παέι φέτος στον Παναθηναϊκό. Ο Νέντοβιτς ίσως είναι η μοναδική λαμπρή εξαίρεση στον απογοητευτικό κανόνα της σεζόν για το “Τριφύλλι“. Τα ίδια και κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα πάλεψε όμως δεν τα κατάφερε. Ο Νέντοβιτς΄ομως ήταν και πάλι εξαιρετικός. Όχι όμως αρκετός! Ο “Νέντο” ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού […]

Φαίνεται πως η Ευρώπη δεν παέι φέτος στον Παναθηναϊκό. Ο Νέντοβιτς ίσως είναι η μοναδική λαμπρή εξαίρεση στον απογοητευτικό κανόνα της σεζόν για το “Τριφύλλι“.

Τα ίδια και κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα πάλεψε όμως δεν τα κατάφερε. Ο Νέντοβιτς΄ομως ήταν και πάλι εξαιρετικός.

Όχι όμως αρκετός!

Ο “Νέντο” ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 18 πόντους, 8 εκ των οποίων στα τελευταίο λεπτό, με τρίποντο για το 75-81 στα -51,6″, με κλέψιμο και κάρφωμα το 79-81 στα -20,1″ και με τρίποντο με ταμπλό από τα 9 μέτρα για το 82-83 στα -4,7″ με τρίποντο με ταμπλό από τα εννιά μέτρα. Ωστόσο, ο χρόνος δεν περίσσευε για κάτι περισσότερο.

Με 3,5″ να έχουν απομείνει από τις 2/2 ελεύθερες βολές του Νίκολα Μίροτιτς για το 82-85 αναγκάστηκε να σουτάρει από τα 12-13 μέτρα. Υπό πίεση κι εκτός ισορροπίας. Και βρήκε μόνο ταμπλό αυτή τη φορά.

Επίσης είχε 1 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 19:36.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ