Η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη (29/10, 17:15), με τον Ζοάν Πλάθα να αναφέρεται στο παιχνίδι και να φέρνει στη μνήμη του τον μεγάλο Νίκο Γκάλη.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη (29/10, 17:15).Με τον Ζοάν Πλάθα να αναφέρεται στο παιχνίδι και να φέρνει στη μνήμη του τον μεγάλο Νίκο Γκάλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ:

«Ξέρω, ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό προς τον Άρη, και ιδιαίτερα προς τον Νίκο Γκάλη. Ο οποίος τον έκανε γνωστό παντού. Θα ήθελα πολύ να τον γνωρίσω (σ.σ. τον Νίκο Γκάλη) κάποια στιγμή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε ακόμη πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας, που θα πρέπει να διορθώσουμε. Ωστόσο, θα πρέπει να σταθώ στην επιμονή και την αποφασιστικότητα, που έδειξαν οι παίκτες μου, έως το τέλος της αναμέτρησης του ΒCL με τη Ντιναμό Σάσαρι.

Πλάθα: «Σέβομαι απεριόριστα τον Άρη και τον Γκάλη, τον οποίο θα ήθελα πολύ να γνωρίσω»

Ποτέ δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες στις απουσίες. Είχαμε ένα διαφορετικό ρόστερ στην Ιταλία, χωρίς τους Καμπενγκέλε και Χολ, αλλά και τον Κουζμίνσκας, από το το σημείο που τραυματίστηκε και μετά, αλλά νικήσαμε, όπως είδατε. Αυτό αναδεικνύει τη διάθεση, αλλά και την ενέργεια, που είχαν οι υπόλοιποι παίκτες».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ