Οι Σέρβοι θεωρούν σίγουρο για τον πάγκο των πρασίνων τον Ράντονοτς.

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την φετινή αγωνιστική περίοδο χωρίς να πάρει κάποιον τίτλο. Οι «πράσινοι» δεν πραγματοποίησαν καθόλου καλή χρονιά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα έχασαν τόσο το τρόπαιο του Κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους, τον Ολυμπιακό.

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα του «τριφυλλιού». Ο Γιώργος Βόβορας θα παραμείνει στο προπονητικό τιμ των «πράσινων» αλλά όχι ρε ρόλο head coach. Ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει άλλο πόστο στην ομάδα.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός αναζητά τον προπονητή που θα το οδηγήσει στις επιτυχίες.

Οι Σέρβοι θεωρούν σίγουρο για τον πάγκο των πρασίνων τον Ράντονοτς.

Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα Telesport ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν τα βρήκε με τον Ερυθρό Αστέρα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Το δημοσίευμα:

«Όπως σας γράψαμε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει το Telesport, o Μαυροβούνιος προπονητής είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Όπως μάθαμε προέκυψε διαφωνία ανάμεσα στην διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και του πολυνίκη προπονητή και ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή στην pole position.

Υπάρχει ακόμα ελπίδα στον Ερυθρό Αστέρα για μία νέα αλλαγή σκηνικού, όμως ο Ράντονιτς αυτή την στιγμή είναι πολύ κοντά στην Αθήνα»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ