Σύμφωνα με ιταλικό μέσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος σέντερ, Νικόλα Μιλουτίνοφ, φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού από το 2015 έως και το 2020 και συνεχίζει να έχει άριστες σχέσεις με την χώρα μας και τους Πειραιώτες

Είχε ακουστεί και στο παρελθόν και έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ιταλικό μέσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος σέντερ, είναι πολύ κοντά στο να ξαναφορέσει την φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από την «ρωσική αρκούδα». Για τον 28χρονο ψηλό είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον και η Βίρτους Μπολόνια, ωστόσο σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Σέρβου.

Αν βάλουμε και στην εξίσωση την παρουσία του στο Game 3 και στους εορτασμούς των ερυθρολεύκων για την κατάκτηση του ντάμπλ, αλλά και μετά στα μπουζόυκια, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Νικόλα Μιλουτίνοφ (1)

Πολύ ζεστός με τους φίλους του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, και μες την καλή χαρά στα μπουζούκια με τους παίχτες του Ολυμπιακού, και σύντομα συμπαίχτες του;

Τα πράγματα είναι εύκολα μεν αλλά χρειάζονται πολύ καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Ο μεν Μιλουτίνοφ είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ, αφού το κόβουμε πολύ δύσκολο να αγωνίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Δεν είναι φυσικά η Βίρτους το πρόβλημα για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό που και ο ιδιος είναι δεδομένο ότι το θέλει. Πέρα από την αγάπη του για την ομάδα και την Ελλάδα, βλέπει ότι η τωρινή ομάδα την ερυθρολεύκων με 1-2 κινήσεις; μπορεί του χρόνου να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση της Euroleague. Η Βίρτους θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο…και χρόνια.

Το οικονομικό είναι όλο το θέμα. Από τα 2,5 της Ρωσίας δεν μπορεί να πέσει και υπερβολικα πολύ κάτω, Οπότε είναι στο χέρι των Αγγελόπουλων να κάνουν μια υπέρβαση και να τον φέρουν πίσω στην ομάδα. Νομίζουμε ότι το 1,5 μαζί με κάποιο μπόνους θα κάλυπτε τον Μιλουτίνοφ.

Ολυμπιακός – Γλέντι μέχρι το πρωί στον Οικονομόπουλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ

Με τη ψυχή τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασαν οι παίκτες και η διοίκηση του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.




Ο Βεζένκοφ δίνει “ρέστα” στο γλέντι του πρωταθλήματος




Οικονομόπουλος – “πόρωση” από τον τραγουδιστή για το πρωτάθλημα




Το γλέντι των πρωταθλητών: Ο Πρίντεζης στο μπουζούκι – Ο Παπανικολάου το ζεϊμπέκικο




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ