Γκραντ: «Υπάρχουν πολλοί νικητές στον Παναθηναΐκό » (vid)

Γκραντ: «Υπάρχουν πολλοί νικητές στον Παναθηναΐκό – Να παίξω και για τον κόσμο» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα, αλλά και τους στόχους του, σημειώνοντας πως πρόκειται για μια ομάδα που αποτελείται από νικητές.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά, είμαι έτοιμος να κερδίσω μερικά παιχνίδια κι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος», είπε αρχικά.

Και σε ερώτηση για τον προπονητή της ομάδας και τους νέους του συμπαίκτες, ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε πως: «Βλέπω πολλούς νικητές… Ο προπονητής έχει κερδίσει τίτλους, έχουμε παίκτες με διακρίσεις. Είμαι ευγνώμων που θα είμαι ανάμεσά τους, θα μάθω πράγματα και όπως είπα να κερδίσουμε παιχνίδια!».

Στη συνέχεια, ο Γκραντ αναφέρθηκε στους στόχους για τη νέα σεζόν τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο: «Θέλουμε να κερδίζουμε, ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει. Κάθε φορά που παρουσιαζόμαστε στο γήπεδο, θέλουμε να κερδίζουμε το παιχνίδι. Σε προσωπικό επίπεδο, στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος εντός της σεζόν».

Αναφορικά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί σε γεμάτο ΟΑΚΑ, τόνισε: «Ναι! Όταν υπέγραψα ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπαν όλοι οι φίλοι μου που έχουν παίξει στην ομάδα, που έχουν παίξει στην Euroleague. Μου περιέγραψαν πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι φοβερός, οπότε είμαι έτοιμος να μπω στο ΟΑΚΑ και να παίξω για εκείνους».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ