Έφθασε οικογενειακώς στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) και σίγουρα την παράσταση έκλεψαν τα παπούτσια του, που έγραφαν Panathinaikos.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις παίκτης του Παναθηναϊκού και μάλιστα  ο Λιθουανός σέντερ αυτοανακοινώθηκε μέσω του instagram ήρθε η στιγμή να ξεκινήσει στους «πράσινους».

Έφθασε οικογενειακώς στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (16/8) και σίγουρα την παράσταση έκλεψαν τα παπούτσια του, που έγραφαν Panathinaikos.

Γκουντάιτις

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους:

«Ξέρω που έχω έρθει, σε ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία, πιθανότατα το κορυφαίο τα τελευταία 20 χρόνια και υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται και ο στόχος είναι να κερδίζουμε παιχνίδι το παιχνίδι και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος», τόνισε.

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη:

«Μπορούμε να κάνουμε καλύτερους ο ένας τον άλλον στις προπονήσεις με το πάθος μας και να βοηθηθούμε για να γίνουμε καλύτεροι μέσα στη σεζόν».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ είπε:

«Για να απαντήσω χρειάζομαι χρόνο. Έχουμε παίκτες για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Αλλά αυτήν τη στιγμή όλα είναι υποθέσεις. Πρέπει ο κόουτς να μας δει στις προπονήσεις, ακόμα και για το στυλ του παιχνιδιού είναι νωρίς να απαντήσουμε».

Για τον συμπατριώτη του, Μάριους Γκριγκόνις:

«Έχουμε πάθος για το μπάσκετ. Ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ. Ξέρουμε την ιστορία του κλαμπ και το επαναλαμβάνω αλλά είναι σημαντικό. Υπάρχουν φίλαθλοι που ποντάρουν πολλά στον σύλλογο και εμείς θα πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε βραδιά γιατί είναι σημαντικό για αυτούς. Ο Γκριγκόνις είναι τρομερό παιδί πρώτα από όλα και ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, που μπορεί να δώσει δημιουργία και σουτ στην ομάδα».

Για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό:

«Φυσικά οι ημέρες του ντέρμπι είναι οι καλύτερες. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα και πρέπει να το απολαύσεις».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ