Συνεχίζουν μαζί ο 28άχρονος πλέι μέικερ και οι «κυανοκίτρινοι».

Ο Στέλιος Πουλιανίτης και το Περιστέρι συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια ακόμα.

Ο 28άχρονος πλέι μέικερ και το συγκρότημα των δυτικών προαστίων επέκτειναν τη συνεργασία τους έως το 2025, με τον 28άχρονο πλέι μέικερ να μην κρύβει την ικανοποίησή του.

Όπως τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με το Περιστέρι και την προσπάθεια να χτίσουμε κάτι όμορφο.

Παρ’ όλα αυτά, είναι μια καινούργια χρονιά, όπου ξεκινάμε πάλι από το μηδέν, με σκοπό να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του αθλητή Στέλιου Πουλιανίτη για τα επόμενα δυο χρόνια (2023-2025).

Ο 28χρονος πλέι μέικερ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του συλλόγου ενισχύοντας με την παρουσία του την περιφερειακή γραμμή, προκειμένου το Περιστέρι bwin να εκπληρώσει τους στόχους του.

Στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα ο Στέλιος Πουλιανίτης, σε 28 αγώνες της κανονικής περιόδου και των playoffs της Basket League είχε 3.43 πόντους μέσο όρο, 1.68 ριμπάουντ και 1.36 ασίστ σε 14.4 λεπτά συμμετοχής.

Σε 6 αγώνες του Basketball Champions League 3.33 πόντους μέσο όρο, σε 13.3 λεπτά συμμετοχής».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Περιστέρι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ