Αναχωρήσεις και αφίξεις στον Ολυμπιακό. Παίκτης που αποκτήθηκε για να αποτελέσει πρωταγωνιστή δεν κατάφερε να πιάσει τελικώς. Ενας παίκτης, που έχει να αγωνιστεί περίπου ενάμιση χρόνο, όπως ο  Κουίνσι Έισι., είναι φυσικό να θέλει τον χρόνο του. Προκειμένου να μπορέσει να βρει τα πατήματά του. Και ο χρόνος που του έδωσε ο Ολυμπιακός , όμως, ήταν […]

Αναχωρήσεις και αφίξεις στον Ολυμπιακό. Παίκτης που αποκτήθηκε για να αποτελέσει πρωταγωνιστή δεν κατάφερε να πιάσει τελικώς. Ενας παίκτης, που έχει να αγωνιστεί περίπου ενάμιση χρόνο, όπως ο  Κουίνσι Έισι., είναι φυσικό να θέλει τον χρόνο του. Προκειμένου να μπορέσει να βρει τα πατήματά του.

Και ο χρόνος που του έδωσε ο Ολυμπιακός , όμως, ήταν πολύτιμος. Ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του φαίνεται πως δεν μπορούν να περιμένουν πολύ καθώς έρχονται τα πιο δύσκολα.

Και επομένως ο Εϊσι, δεν αποκλείεται να δει την πόρτα της εξόδου και οι «ερυθρόλευκοι» να αναζητήσουν αλλού την ενίσχυσή τους.

Μάλιστα αυτό τον καιρό μπορούν να πάρουν παίκτη από ομάδα Ευρωλίγκας με την σχετική προθεσμία να λήγει σε λίγες μέρες. Ηδη άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει την πόρτα του Γάλλου σέντερ Ματίας Λεζόρ και μένει να φανεί τι είναι αλήθεια και τι ψέματα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ