Οι Τορνίκε Σενγκέλια, Ίφε Λούντμπεργκ, Μάριους Γκριγκόνις και Γιόχαν Βόιτμαν αναχώρησαν από τη χώρα.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Τέσσερις παίκτες της έχουν ήδη θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.

Όπως έκανε γνωστό η «ομάδα του στρατού» τα μέλη της αναχώρησαν ή θα αναχωρήσουν άμεσα από τη χώρα για λόγους ασφαλείας, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πρόκειται για τον Γεωργιανό Τορνίκε Σενγκέλια, τον Δανό Ίφε Λούντμπεργκ, τον Λιθουανό Μάριους Γκριγκόνις και τον Γερμανό Γιόχαν Βόιτμαν.

Στην ανακοίνωσή της οι Ρώσοι αναφέρουν: «Για προσωπικούς λόγους, σχετιζόμενους με την τρέχουσα κατάσταση ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία, όπως επίσης και για πιθανές συνέπειες, ο Τορνίκε Σενγκέλια και ο Ίφε Λούντμπεργκ έφυγαν από τη βάση της ΤΣΣΚΑ. Στο κοντινό μέλλον, ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Γιοχάνες Βόιτμαν θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Οι κινήσεις των παικτών αποτελούν παραβίαση των όρων που υπάρχουν στα συμβόλαιά τους και τους κανονισμούς, αλλά ο σύλλογος διαχειρίζεται την προσωπική κατάσταση του καθενός με κατανόηση. Η κατάσταση των συμφωνιών κάθε παίκτη θα επιλυθεί όταν η πολιτική και η αθλητική κατάσταση στην Ευρώπη επιστρέψουν σε κανονικές συνθήκες.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και προπονητές της ΤΣΣΚΑ συνεχίζουν την προετοιμασία για τα επόμενα ματς, σύμφωνα με το συνηθισμένο πρόγραμμα. Η ομάδα παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης, επικεντρώνεται στις αποφάσεις των κυβερνητικών οργανισμών και των τουρνουά, στα οποία συμμετέχει».

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ