Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Μαρία Καραντώνη.

Στην ελίτ του μπιτς χάντμπολ παρέμεινε η Εθνική Ελλάδας Γυναικών, κατακτώντας την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να κατακτήσει ένα μετάλλιο στη διοργάνωση, που έλαβε χώρα στο Kerteros Beach Sports Center, αλλά η πορεία του κρίθηκε επιτυχημένη.

Η «γαλανόλευκη» αγωνίστηκε στο «μικρό» τελικό κι έχασε με 2-1 σετ από την Ολλανδία, η οποία ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο βάθρο.

«Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτήν τη διοργάνωση και μετά την κατάκτηση του τίτλου πριν από τέσσερα χρόνια ήμασταν πάλι στην κορυφαία τετράδα», ανέφερε αρχικά η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Μαρία Καραντώνη.

Εν συνεχεία, εξέφρασε τα παράπονά της για τη διαιτησία: «Μία απόφαση των διαιτητών μάς στέρησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στη διαδικασία των shoot-out η επαφή έξω από την περιοχή των έξι μέτρων, επέσυρε, βάσει των κανονισμών, πέναλτι και κόκκινη κάρτα, αλλά δεν καταλογίσθηκε η παράβαση. Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και πρέπει να εφαρμόζονται. Κρίμα…».

Διαιτητές: Nτος Σάντος / Ασίζ (Bραζιλία). Αποκλεισμοί: 0-1.

Τα σετ: 22-23, 19-16, 8-9.

Ελλάδα (Καραντώνη): Κεπεσίδου M. 2, Κερλίδη 4, Ποιμενίδου 4, Καλοϊδή, Μούρνου 20, Δημητρίου 6, Τροχίδου 6, Λογδανίδου, Διακογιάννη 6, Κεπεσίδου N. 1.

Ολλανδία (Πόρτενσεν): Μπάρναρντ 11, Μπάτερ 12, Φαν Γκιέρσμπεργκεν 2, Κρίστα Μολ , Ριάν Μολ, Κρούγιερ 17, Φαν Έντε 6 , Ζίλμανς, Μπάκερ, Τερβάλ.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Υπόλοιπα Αθλήματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ