Ένα βίντεο πριν από 25 χρόνια εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και δείχνει την τεράστια διαφορά του Ντουέιν Τζόνσον. Είχε κάνει το ντεμπούτο του στο WWE το 1996 και τότε είχε μαλλιά και κοιλιά. Ο Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και ως “The Rock”, συνέχισε την οικογενειακή παράδοση στην επαγγελματική πάλη. Ένα συλλεκτικό video κυκλοφόρησε το WWE με τον […]

Ένα βίντεο πριν από 25 χρόνια εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και δείχνει την τεράστια διαφορά του Ντουέιν Τζόνσον. Είχε κάνει το ντεμπούτο του στο WWE το 1996 και τότε είχε μαλλιά και κοιλιά.

Ο Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και ως “The Rock”, συνέχισε την οικογενειακή παράδοση στην επαγγελματική πάλη.

Ένα συλλεκτικό video κυκλοφόρησε το WWE με τον The Rock, ο οποίος έγινε διάσημος λόγω των ταινιών δράσης, όπου πρωταγωνιστούσε.
Ο γεννημένος στις 2 Μαΐου 1972 στην Καλιφόρνια, ανήκει στην οικογένεια Anoai από την Αμερικανική Σαμόα που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες δυναστείες μαχητών, με ιστορικούς εκπροσώπους στη δημοφιλή «βορειοαμερικανική πειθαρχία».
Η πρώτη του εμφάνιση στο ρινγκ ήταν με το ψευδώνυμο Rocky Maivia, ένα μείγμα από το όνομα του πατέρα του και το επώνυμο του παππού του. Ο Τζόνσον είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης (WWΕ), τη μεγαλύτερη επαγγελματική εταιρεία πάλης στον κόσμο.
Αυτή η υπογραφή ήταν η πρώτη του επαφή με την ιστορία: έγινε ο πρώτος μαχητής τρίτης γενιάς. Ωστόσο, η φιγούρα του δεν έπεισε αρκετά μερικούς οπαδούς που κατέληξαν να τον κοροϊδεύουν.

Σε βίντεο η πρώτη του μάχη

Το 1996 στο Survivor Series στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκη, ήταν 24 ετών, είχε μαλλιά και κοιλιά, ενώ τώρα είναι… βράχος, χωρίς τρίχες στο κεφάλι του και έχει 279 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για WWE

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ