Έντι Γκερέρο, ένα όνομα, μία ιστορία, ένας Θρύλος στα ρινγκ του WWE. Εντουάρντο Γκόρι Έντι Γκερέρο Λάνες όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι ένα μύθος λοιπόν στο WWE. Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1967, ενώ μεγάλωσε στο Ελ Πάσο του Τέξας. Πρόκειται για έναν Αμερικάνο παλαιστή που είχε Μεξικάνικη καταγωγή και είχε αφήσει την […]

Έντι Γκερέρο, ένα όνομα, μία ιστορία, ένας Θρύλος στα ρινγκ του WWE. Εντουάρντο Γκόρι Έντι Γκερέρο Λάνες όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι ένα μύθος λοιπόν στο WWE. Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1967, ενώ μεγάλωσε στο Ελ Πάσο του Τέξας. Πρόκειται για έναν Αμερικάνο παλαιστή που είχε Μεξικάνικη καταγωγή και είχε αφήσει την δική του ιστορία.

Στο Μεξικό ήταν όταν έκανε τα πρώτα του βήματα, πριν μετακομίσει για την Αμερική και του δώσουν το παρατσούκλι «Latino Heat». Μάλιστα μία χαρακτηριστική ατάκα που είχε ήταν το «Ψεύδομαι, εξαπατώ, κλέβω».

Η φράση που τον συνόδευσε μέχρι και πριν τελειώσει την καριέρα του ήταν το «Viva La Raza». Είπαμε πρόκειται για έναν Θρύλο. Θέλετε να μάθετε τι έχει καταφέρει; Έχει κερδίσει ο Έντι Γκερέρο μία φορά το πρωτάθλημα WWE, δύο φορές το Διηπειρωτικό Πρωτάθλημα WWE, μία φορά το πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών WWE, δύο φορές το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WWE και τέσσερις φορές το Ομαδικό Πρωτάθλημα WWE. Συνολικά για να μην λέμε αερολογίες κατέκτησε 23 πρωταθλήματα. Μιλάμε για έναν μύθο.

Στο ρινγκ όταν έμπαινε ήξεραν όλοι ότι είχε συγκεκριμένο ρόλο. Ποιος ήταν αυτός; Ο ρόλος του κακού και του ύπουλου παλαιστή. Φυσικά δεν έκανε και την καλύτερη ζωή. Ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, στο αλκοόλ και γενικά τις απαγορευμένες ουσίες. Τέλος είχε εθισμός και στα παυσίπονα.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα είχε μιλήσει για τη σχέση σου με τα ναρκωτικά, ενώ όπως είναι λογικό είχε συλληφθεί μεθυσμένος και του είχαν αφαιρέσει το δίπλωμα οδήγησης.

Ουκ ολίγες φορές είχε μπλεξίματα με τον νόμο λόγω του εθισμού του. Αρκετές φορές μάλιστα ξεπέρασε ότι μπλεξίματα είχε και επέστρεψε στην ενεργό δράση το 2002, μετά από αποχή σχεδόν ενός έτους….

Στις 13 Νοεμβρίου του 2005, βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 40 ετών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε με την αποστολή του WWE.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για WWE

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ