Η «ελαφρά ταξιαρχία» κέρδισε με 12-11 την Τεράσα στον πρώτο τελικό.

Ο Απόλλων Σμύρνης τα έδωσε όλα, πάλεψε γερά κόντρα στο θηρίο και επικράτησε με 12-11 της ισπανικής Τεράσα στο «Σεράφειο» στον πρώτο τελικό του Challenger Cup.

Με την «αμφίβια ελαφρά ταξιαρχία» να έχει πλέον ένα προβάδισμα, έστω και ισχνό εν όψει του δεύτερου αγώνα, στις 29 Απριλίου, όπου θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να το κρατήσει και να πετύχει την κατάκτηση του τροπαίου.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και με τρία γκολ διαφορά (11-8 και 12-9), αλλά στο τέλος έχασε το συν 3 που είχε.

Μεγάλο ματς επιθετικά έκαναν οι Γαρδίκας και Μπογκντάνοβιτς που πέτυχαν από τέσσερα γκολ.

Στην αντίπερα όχθη από τρία γκολ είχαν οι Αλαρκόν και Φλόρες.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν από τα επίσημα του κολυμβητηρίου ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Αντόνιο Σίλβα, ο πρόεδρος της ΚΟΕ και αντιπρόεδρος της LEN Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Θοδωρής Βλάχος και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπαγογιάννης.

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 4-2, 2-3.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 2, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 4, Μύριλος, Σολανάκης 1, Καβουσάνος.

Τεράσα (Ντίντακ Κομπάτσο): Μότος, Γουίλσον, Σάντσεθ Κάμπος, Αλαρκόν 3, Φλόρες 3, Γκαρθία, Ντελγκάδο 2, Σαμπαντέλ, Πέρεθ, Ντε Λέρα 1, Ροντρίγκεθ, Τσίκο 2, Σάντσεθ.’

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





10-8 με δύο απίθανα γκολ του Γαρδίκα:




3-1, τρομερό γκολ του Μπραΐμη από πλάγια θέση:




1-0, ιστορικό πρώτο γκολ από τον Μπογκντάνοβιτς:




Τρομερή ατμόσφαιρα στο “Σεράφειο”:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ