Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τον ΝΟΒ κι έκαναν το 1-0 στις νίκες.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου του, καθώς επιβλήθηκε με 10-9 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 Πόλο Ανδρών, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, και πήρε προβάδισμα με 1-0 νίκες.

Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (08/06, 18.00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού Βουλιαγμένης. Για τον τίτλο απαιτούνται τρεις νίκες.

Οι «ερυθρόλευκοι», με βασικό όπλο την άμυνα στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, αλλά και με τον φουνταριστό τους Κώστα Μουρίκη σε μεγάλη ημέρα να κερδίζει πολλές αποβολές, αλλά να βοηθάει και στο σκοράρισμα, όπως και οι Φουντούλης, Γενηδουνιάς, έφθασαν να προηγούνται και με 10-5, αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο ο ΝΟΒ έκανε αντεπίθεση και μείωσε στο τελικό 10-9, 35 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 5-3, 2-1, 2-1, 1-4.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





Τα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου τελικού:




Εντυπωσιακό 3-0 σερί των φιλοξενούμενων:




Παλικαρίσιο γκολ του Μουρίκη:




Εξαιρετική ασίστ Παπαναστασίου, 1-0 ο Γενηδουνιάς:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ