Η «ελαφρά ταξιαρχία» επιβλήθηκε με 12-10 των Νεοσμυρνιωτών.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε την υπερπολύτιμη νίκη με 12-10 σε ένα δυνατό ντέρμπι κόντρα στον Πανιώνιο, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης της Α1 Πόλο Ανδρών.

Έτσι η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε το προβάδισμα 1-0 στις νίκες. Ο δεύτερος αγώνας είναι την Τετάρτη (10/05,  20.30) στη Νέα Σμύρνη, με τη σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό και είχε συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ. Στο 1:50 πριν από τη λήξη της τρίτης περιόδου, ο Γούνας κατάφερε να ισοφαρίσει τελευταία φορά, σε 9-9, για τον Πανιώνιο.

Στην τελευταία περίοδο, ο Μπογκντάνοβιτς (κορυφαίος με 4 γκολ) στην κόντρα έγραψε το 10-9 για τον Απόλλωνα, ενώ στο 5:22 με τρομερή προσποίηση ο Χονδροκούκης έκανε το 11-9.

Στο 4:00 και μετά από απόκρουση του Καβουσανού, ο Δημήτρης Μιτελούδης κάλεσε τάιμ άουτ.

Έτσι, στο 3:37 ο Αλαμάνος με ωραίο σουτ από την περιφέρεια κατάφερε να γράψει το 12-9 για τον Απόλλωνα, με τον Μπιτάτζε να μειώνει στο 1:14 και στο τελικό 12-10.

Ο Απόλλων δεν είχε στον πάγκο τον τιμωρημένο Νίκο Δεληγιάννη, ενώ λόγω κόκκινης απουσίαζε ο Μόκκας.

Για τους «κυανέρυθρους» απουσίαζε ο Παπάκος.

Οκτάλεπτα: 3-4, 3-2, 3-3, 3-1.

Απόλλων Σμύρνης (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 4, Μυρίλος, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 3, Βίσκοβιτς 2, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Σολανάκης, Καβουσανός, Τσιαβαλιάρης.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε 3, Γεωργακόπουλος, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Γούνας 3, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πανιώνιος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ