Επιβλητικοί οι «ερυθρόλευκοι» στον Πειραιά.

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, στη 13η αγωνιστική της φάσης των oμίλων του LEN Champions League, πρόσφερε γκολ και θέαμα στους φίλους του στον Πειραιά.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς νίκησε 19-10 την Ντιναμό Τιφλίδας και θα πάει στην τελευταία αγωνιστική (24/05) στην Ιταλία για να παίξει με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο τη δεύτερη θέση στον Α’ Όμιλο.

Ο Ολυμπιακός, που έχει βέβαια μπροστά του πρώτα τον αγώνα με τον ΝΟ Βουλιαγμένης την Τρίτη (16/05) στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη για να κατακτήσει ένα ακόμη τίτλο, μπήκε δυνατά και ήταν μπροστά με 5-1 στην πρώτη περίοδο και 9-3 στο ημίχρονο, με την Ντιναμό να έχει μειώσει προσωρινά σε 7-3.

Το σερί των «ερυθρολεύκων», που κυριάρχησαν απόλυτα και σε όλους τους τομείς και είχαν αιχμή του δόρατος τον Τάκη Δήμου (πέντε γκολ), συνεχίστηκε σε ρυθμούς ρελαντί μέχρι και το τελικό 19-10.

Οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 6-3, 4-4.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 2, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 2, Δήμου 5, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

Ντιναμό Τιφλίδας (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Ραζμάντζε, Κιριακίντι, Αχβλεντιάνι 6, Ντζικτσιαρένκα 1, Τκεσελασβίλι, Βλάχοβιτς 1, Μεσκί, Σάριτς, Ιμναϊσβίλι 1, Γκιοργκάτζε, Μαλισάι 1, Πιέσιβατς, Γκιάπιας.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





Σε φοβερή βραδιά ο Τάκης Δήμου:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ