Άρχισε η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Εθνική Ελλάδας Γυναικών ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (23-25 Ιουνίου, Λονγκ Μπιτς) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (14-29 Ιουλίου, Φουκουόκα).

Το πρώτο «ραντεβού» έγινε την Πέμπτη (25/05) στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη, με το παρών να δίνει και ο Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας μίλησε στις διεθνείς και τις εμψύχωσε, πριν αναλάβουν δράση η ομοσπονδιακή τεχνικός και οι συνεργάτες της.

Η Αλεξία Καμμένου είχε στη διάθεσή της τις εξής παίκτριες:

Ευαγγελία Καρύτσα, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Φουντωτού (ΑΝΟ Γλυφάδας), Αριάδνη Καραμπέτσου, Ελένη Σωτηρέλη (Εθνικός), Διονυσία Κουρέτα (ΝΕ Πατρών), Φοίβη Αγγελίδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρίνα Κοτσιώνη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά και Ιωάννα Χυδηριώτη (Ολυμπιακός).

Σημειώνεται ότι, από τις 7 Ιουνίου και έως την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου επί αμερικανικού εδάφους, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη των ΗΠΑ.

Ελλάδα

Ελλάδα

Ελλάδα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ