Από την μία ο Κύργιος  προκαλούσε με τον ιδιαίτερο τρόπο του συνεχώς τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος κάπου έχασε την ψυχραιμία του και πέταξε με δύναμη το μπαλάκι στον Κύργιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος τέθηκαν αντιμέτωποι στο Γουίμπλεντον, για μια θέση στα προημιτελικά. Αλλά ο αγώνας τους ακόμα συνεχίζεται. Πρώτα με δηλώσεις εκατέρωθεν και τώρα με καμπάνες από την διοργανώτρια αρχή.

Οι δυο τους συναντήθηκαν και πριν από δύο εβδομάδες, για τους «16» στο Χάλε της Γερμανίας, με τον Ελληνοαυστραλό να επικρατεί με 2-1 σετ (5-7, 6-2, 6-4). Το ίδιο συνέβη και τώρα, καθώς πήρε τη νίκη με 3-1 σετ.

Από την μία ο Κύργιος  προκαλούσε με τον ιδιαίτερο τρόπο του συνεχώς τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος κάπου έχασε την ψυχραιμία του και πέταξε με δύναμη το μπαλάκι στον Κύργιο. Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 δολαρίων (περίπου 9.500 ευρώ).

Πιο χαμηλή η καμπάνα στον Ελληνοαυστραλό που θα πληρώσει 4.000 δολάρια για τις “ομορφιές” που έλεγε κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και τις παρατηρήσεις του προς τους διαιτητές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ