Ο Αυστραλός, πέρασε άνευ αγώνα στον τελικό του τουρνουά.

Ο Ράφα Ναδάλ αγωνίστηκε τραυματίας σε ακόμα έναν αγώνα στην καριέρα του, έσφιξε τα δόντια και πήρε πρόκριση στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον. Τώρα όμως πληρώνει το τίμημα αφού δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στον ημιτελικό εναντίον του Κύργιου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς. Στο πρώτο σετ, μάλιστα, κατέρρευσε προσωρινά. Ο πατέρας του και η αδερφή του, αλλά και ο μάνατζερ του Κάρλος Κόστα που ήταν στην κερκίδα, τον χιλιοπαρακάλεσαν να αποσυρθεί. Εκείνος, φυσικά, δεν τους άκουσε. Πήγε στα αποδυτήρια με ιατρικό τάιμ άουτ, έκανε παυσίπονη ένεση και επέστρεψε στο κορτ, για να πάρει το σετ και στη συνέχεια και το ματς.

Αλλά η επόμενη ημέρα δεν είχε ευχάριστα για τον Ισπανό. Ο Ναδάλ έκανε την Πέμπτη (07/07) προπόνηση και μετά από 45 λεπτά και μάλσιτα χωρίς μεγάλη ένταση, είδε πως δεν βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί.

Έχει υποστεί θλάση 7 χιλιοστών στους κοιλιακούς από την αναμέτρηση με τον Φριτζ και μετά από σύσταση των ιατρών, αποφάσισε να αποσυρθεί.

Ο Αυστραλός, πέρασε άνευ αγώνα στον τελικό του τουρνουά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ