Ντέρμπι ήταν η μονομαχία τους και τελικά η Γουανγκ ήταν πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Μετά την νικηφόρο πρεμιέρα για την Μαρία Σάκκαρη στο US Open απέναντι στην Τατιάνα Μαρία η Ελληνίδα αθλήτρια αντιμετώπισε για τον 2ο γύρο του Αμερικανικού τουρνουά την Τσιγιού Γουάνγκ, Νο75 στον κόσμο.

Η 21χρονη Κινέζα πέταξε εκτός με 5-7, 6-3, 6-3 τη Γαλλίδα Ντιάν Πάρι και έγραψε μόλις τη δεύτερη Grand Slam επικράτηση της. Βρέθηκε απέναντι στην Μαρία για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Με πολλά λάθη ξεκίνησε το πρώτο σετ. Σε τρία games είχαμε συνολικά επτά λάθη.  Τέσσερα από τη Σάκκαρη και τρία από την Κινέζα. Τελικά ανέβασε στροφές η Ελληνίδα έκανε  το Break και τελικά κέρδισε το σετ με 6-3.

Ντέρμπι στην αρχή του δεύτερου σετ αλλά όταν η Γουάνγκ εξαργύρωσε το break που έκανε στην πορεία, απάντησε η Σάκκαρη, αλλά έκανε ξανά μπρέικ η Κινέζα. Αλλά είχαμε τρίτο διαδοχικό break στο σετ και η Σάκκαρη έμεινε ζωντανή, αν και δεν της πήγαινε το σετ ήταν  μαχήτρια. Με το τρίτο της break σε αυτό το σετ η Γουάνγκ έφτασε στο 1-1 (7-5) και όλα κρίθηκαν στο τρίτο.

Η Σάκκαρη είχε 22 winners για 26 αβίαστα λάθη, ενώ η Κίνεζα έχει 24 για 26.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ αν και η Μαρία Σάκκαρη έκανε το μπρείκ και στην συνλεχεια προηγήθηκε με 1-3 τελικά η Γουανγκ αντέδρασε και πέρασε μπροστά με διαδοχικά κερδισμένα γκέιμ 4-3. Τελικά κέρδισε το σετ και τον αγώνα (7-5)

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησαν νωρίς το US Open. 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ