Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δείξει ότι είναι από τους κορυφαίους τενίστες. Ο Έλληνας αθλητής, όμως δεν φαίνεται να τα πηγαίνει τόσο καλά με το… διάβασμα. Ο 23χρονος πήγε να δώσει σήματα για να πάρει δίπλωμα αυτοκινήτου, αλλά πιάστηκε… αδιάβαστος. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χθες (07/12) έδωσε το παρών στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών του Ηρακλείου. Ο 23χρονος έδωσε […]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δείξει ότι είναι από τους κορυφαίους τενίστες. Ο Έλληνας αθλητής, όμως δεν φαίνεται να τα πηγαίνει τόσο καλά με το… διάβασμα. Ο 23χρονος πήγε να δώσει σήματα για να πάρει δίπλωμα αυτοκινήτου, αλλά πιάστηκε… αδιάβαστος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χθες (07/12) έδωσε το παρών στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών του Ηρακλείου. Ο 23χρονος έδωσε εξετάσεις, αλλά δεν ήταν αρκετά διαβασμένος και κόπηκε, όπως αναφέρει το Creta24. Ο Έλληνας τενίστας θα αναγκαστεί να ξανά δώσει εξετάσεις, προκειμένου να πάρει το δίπλωμα του.

Πάντως, ο 23χρονος τενίστας αποτέλεσε πόλο έλξης. Πολλοί θαυμαστές του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και ο ίδιος δεν τους χάλασε χατίρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ