Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έβαλε «φρένο» στην πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open.

Μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open κατάφερε να φθάσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο ΄Έλληνας τενίστας πάλεψε, αλλά ηττήθηκε από τον κακό του «δαίμονα».

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε του Τσιτσιπά με 3-1 σετ 7-6 (5), 4-6, 6-4, 6-1 στον αγώνα για τους «4» της διοργάνωσης. Μετά από 2 ώρες και 30 λεπτά ο 23χρονος λύγισε και αποκλείστηκε.

Ο Μεντβέντεφ θα αναζητήσει πλέον τον πρώτο τίτλο του στη Μελβούρνη (και δεύτερο συνολικά σε γκραν σλαμ) την Κυριακή (30/1). Αντίπαλος του θα είναι ο Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Τσιτσιπάς σταματά για τρίτη φορά στην τετράδα του τουρνουά και πλέον έχει 1/5 σε ημιτελικούς γκραν σλαμ.

Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, έδειξε το πλούσιο ταλέντο του κόντρα στον Ρώσο, ωστόσο και πάλι ο Μεντβέντεφ ήταν πιο ψύχραιμος, χτύπησε την κατάλληλη στιγμή στα σερβίς του Στέφανου.

Έδειξε, πάντως, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά την επέμβαση που έκανε στο χέρι και θα ξεκινήσει σταδιακά προετοιμασία και στη χωμάτινη επιφάνεια ενόψει του Roland Garros που ακολουθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ