Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν! Οι δυο Έλληνες αθλητές του τένις βρίσκονται μέσα στο top10 της κατάταξης, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η Ελλάδα εκπροσωπείται τόσο στην καλύτερη δεκάδα των ανδρών, όσο και σε αυτήν των γυναικών. Ο 23χρονος τενίστας παρέμεινε στην 4η θέση του κόσμου με 6.540 βαθμούς, πίσω από τον  […]

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν! Οι δυο Έλληνες αθλητές του τένις βρίσκονται μέσα στο top10 της κατάταξης, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται τόσο στην καλύτερη δεκάδα των ανδρών, όσο και σε αυτήν των γυναικών. Ο 23χρονος τενίστας παρέμεινε στην 4η θέση του κόσμου με 6.540 βαθμούς, πίσω από τον  Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Σάκκαρη

Η 26χρονη τενίστρια από την πλευρά της, έκανε την πρώτη της είσοδο στο Top 10 στις 27 Σεπτεμβρίου. Η ίδια, ολοκληρώνει τη σεζόν στο career high της, το Νο.6.

sakkari

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξιό αγκώνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky Italia». Ο Νο4 του ATP αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο και αναμένεται να χειρουργηθεί για να το αποκαταστήσει.

Ο Τσιτσιπάς έπαιξε έναν αγώνα στο ATP Finals (κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ) και πριν από τη 2η αγωνιστική των ομίλων απέσυρε τη συμμετοχή του από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, έχει ήδη «κλειδώσει» η προοπτική εγχείρησης στον αγκώνα του. Όπως υποστηρίζουν, μάλιστα από τον γιατρό του Νόβακ Τζόκοβιτς το 2018.

Έκτοτε, ο Σέρβος δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα στο ίδιο σημείο του σώματός του. Έτσι, ο 23χρονος πρωταθλητής θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος για τη συνέχεια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ