Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν διανύει και την καλύτερη φάση της καριέρας του .

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν διανύει και την καλύτερη φάση της καριέρας του . Ο Έλληνας πρωταθλητής φεύγει με άδεια χέρια από σχεδόν όλα τα meetings. Παρά τις ήττες όμως κατάφερνε για καιρό να διατηρηθεί στο τοπ5!

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε, τις οποίες αγνοούσε ο κόσμος.

Τόνισε πως έφτασε κοντά μέχρι και στο να τα παρατήσει…

«Ήταν μια πραγματικά δύσκολη περίοδο όπου δεν απολάμβανα το τένις γιατί ο πόνος ήταν τόσο έντονος. Θυμάμαι που ήμουν στο ATP Finals και λίγες μέρες πριν την εγχείρηση, σκεφτόμουν να αποσυρθώ. Δεν πίστευα τότε ότι υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει να θεραπευτώ και να επιστρέψω εκεί που ήθελα εγώ. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδο που ευτυχώς κατάφερα να ξεπεράσω. Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση», δήλωσε σχετικά ο 23χρονος πρωταθλητής και συμπλήρωσε:
«Δεν μπορούσα να βρω κίνητρο να συνεχίσω γιατί δεν πίστευα στον εαυτό μου. Το σώμα μου δεν μου επέτρεπε να σκέφτομαι θετικά. Ένιωθα λύπη και αβοήθητος. Ένιωσα αδύναμος και ανίκανος να φτάσω σε νέα ύψη. Οπότε, θέλω πολύ να σταθεροποιηθώ και να νιώσω ξανά καλά με τον εαυτό μου αυτή τη χρονιά. Αν κερδίσω το Indian Wells θα μου δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για να κερδίσω Grand Slam τίτλους.»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ