Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ασχολείται μόνο με το τένις. Ο 23χρονος τενίστας είναι αρκετά ενεργός και στα social media. Μέσω αυτών κατά καιρούς εκφράζει την άποψή του για διάφορα θέματα. Αυτή τη φορά εξέφρασε την πρόταση του πάνω στο ποδόσφαιρο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «ονειρεύεται» παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου με 4 ελληνικές ομάδες και συλλόγους από […]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ασχολείται μόνο με το τένις. Ο 23χρονος τενίστας είναι αρκετά ενεργός και στα social media. Μέσω αυτών κατά καιρούς εκφράζει την άποψή του για διάφορα θέματα. Αυτή τη φορά εξέφρασε την πρόταση του πάνω στο ποδόσφαιρο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «ονειρεύεται» παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου με 4 ελληνικές ομάδες και συλλόγους από κάθε χώρα του πλανήτη

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τόνισε ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα πρωτάθλημα με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες από όλες τις χώρες του πλανήτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς έγραψε στο twitter τα εξής: «Θα έπρεπε να υπάρχει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο μόνο για κλαμπ. Να επιτρέπεται η συμμετοχή στα τέσσερα κορυφαία κλαμπ κάθε χώρας. Κάθε γκρουπ να έχει 32 ομάδες με τις οκτώ από κάθε γκρουπ να προκρίνονται. Τα ματς να παίζονται σε ουδέτερο έδαφος. Τα πλέι οφ να είναι με σύστημα νοκ άουτ».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι «στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δηλαδή κλαμπ από τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία, το Βιετνάμ, την Ουγκάντα, την Ισλανδία ή το Ελ Σαλβαδόρ μπορούν να λάβουν μέρος».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ