Για τη συνεργασία της με τον Ντέιβιντ Γουίτ μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκριση στη φάση των «32» του Indian Wells.

Τι ανέφερε η Μαρία Σάκκαρη; «Είναι πολύ έμπειρος, γνωρίζει πώς αισθάνονται οι παίκτες εκεί έξω». Είπε για τον Αμερικανό κόουτς η 28χρονη τενίστρια. «Είναι η πρώτη εβδομάδα που δουλεύουμε μαζί. Οπότε μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον.

Προφανώς δεν μπορεί να έρθει και να τα αλλάξει όλα με τη μια. Κάθεται και παρατηρεί για να δει. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πει κάτι. Είναι πολύ χαλαρός. Και αυτό είναι που χρειάζομαι τώρα. Γιατί εγώ είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Νιώθω πως θα έρθουν ωραία πράγματα».

Όσο για το «διαζύγιο» με τον Τομ Χιλ;

«Απλά ένιωσα πως ήταν ώρα για μια αλλαγή. Οι στόχοι μου δεν έχουν αλλάξει, πιστεύω ακόμα πως μπορώ να είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες. Του κόσμου. Και ο στόχος μου γι’ αυτή τη χρονιά είναι να επιστρέψω στο Top 5.

Ανεξάρτητα με τον προπονητή που έχω, ο στόχος μου. Η επιθυμία και το πάθος μου για να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερη παραμένουν ίδια. Απλά ένιωσα πως ήταν η ώρα για μια αλλαγή. Και ήθελα να έχω κοντά μου κάποιον έμπειρο. Που είναι στο tour πολλά χρόνια και που μπορεί να με βοηθήσει».

Τα πράγματα δεν έχουν πάει πολύ καλά για τη Μαρία μετά το United Cup. Αλλά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ελπίζει ότι θα γυρίσει την κατάσταση. «Θέλω να βρω πάλι τον ρυθμό μου. Να βρίσκω τρόπους να κερδίζω αγώνες. Όπως έκανα σήμερα. Κατά κάποιο τρόπο είμαι χαρούμενη. Που έπαιξα τρία σετ. Γιατί μετά το United Cup τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για μένα. Θέλω να επαναφέρω το παιχνίδι μου σε μια τάξη. Αυτός είναι ο στόχος μου για τώρα».

Για το ματς με την Καρολίν Γκαρσιά. Τέλος, είπε:

«Πάντα είναι σκληρή, είναι πολύ επιθετική. Μια από τις πιο επιθετικές παίκτριες στο tour. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που έκανα. Και στα τρία τελευταία παιχνίδια μας. Γιατί είχε δουλέψει».

Η Μαρία θα αναμετρηθεί με την 30χρονη Γαλλίδα. Στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3). Και ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ