Δεν ξέρω, ειλικρινά δεν μπορώ να δώσω ξεκάθαρη απάντηση, διότι αν δώσω και αύριο συμβεί κάτι άλλο θα είμαι ψεύτης

Ο Ράφα Ναδάλ αγωνίστηκε τραυματίας σε ακόμα έναν αγώνα στην καριέρα του, αλλά έσφιξε τα δόντια και πήρε ηρωική νίκη. Ο Ισπανός τενίστας απέκλεισε με 3-2 σετ τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτς και εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον. Τώρα, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νικ Κύργιο.

Αμφίβολος για το μέλλον του στο Wimbledon εμφανίστηκε ο Ράφα Ναδάλ

Αν θα αγωνιστεί με τον Νικ Κύργιο

«Δεν ξέρω»

«Θα κάνω κάποια τεστ αύριο, αλλά είναι δύσκολο να ξέρω. Έχω αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στην καριέρα μου και έχω μάθει να αντέχω τον πόντο, να παίζω με προβλήματα. Ξέροντας αυτό, όταν νιώθω όπως ένιωσα ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά στους κοιλιακούς. θα δούμε. Δεν ήταν κάτι νέο, είχα πρόβλημα τις δύο τελευταίες μέρες, αλλά σήμερα ήταν η χειρότερη μέρα. Αυξήθηκε ο πόνος και ο περιορισμός. Κατάφερα να νικήσω, να δούμε τι θα γίνει αύριο».

Ποιες είναι οι πιθανότητες: «Δεν ξέρω, ειλικρινά δεν μπορώ να δώσω ξεκάθαρη απάντηση, διότι αν δώσω και αύριο συμβεί κάτι άλλο θα είμαι ψεύτης».

«Αν είχα αποφασίσει κάτι δεν θα ήμουν εδώ να κάνω σόου και αύριο να πω κάτι άλλο. Είμαι εδώ γιατί είμαι ειλικρινής και δεν έχω αποφασίσει. Η απόφαση ανήκει στον παίκτη, αλλά πρέπει να πάρω και άλλες απόψεις και να τσεκάρω όλα με τον σωστό τρόπο. Πιο σημαντικό πράγμα από το Wimbledon είναι η υγεία. Ας δούμε πώς θα πάει».

Με φρικτούς πόνους πήρε την πρόκριση

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς. Στο πρώτο σετ, μάλιστα, κατέρρευσε προσωρινά.

Ο πατέρας του και η αδερφή του, αλλά και ο μάνατζερ του Κάρλος Κόστα που ήταν στην κερκίδα, τον χιλιοπαρακάλεσαν να αποσυρθεί.

Εκείνος, φυσικά, δεν τους άκουσε. Πήγε στα αποδυτήρια με ιατρικό τάιμ άουτ, έκανε παυσίπονη ένεση και επέστρεψε στο κορτ, για να πάρει το σετ και στη συνέχεια και το ματς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ