Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τον αγώνα έκανε χιούμορ με τον Νικ Κύργιο, και μίλησε για τη... σχέση τους και το πώς αυτή θα εξελιχθεί στο μέλλον.

Πανικός και ματσάρα στον τελικό του Γουίμπλεντον. Ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιο.

Ο Ράφα Ναδάλ έκανε το δώρο στον Ελληνοαυστραλό τενίστα και βρέθηκε στον τελικό. O Κύργιος προσπάθησε, έκανε τα αδύνατα δυνατά, όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν αλάνθαστος ως το τέλος και πήρε με 3-1 τον αγώνα, και τον τίτλο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τον αγώνα έκανε χιούμορ με τον Νικ Κύργιο, και μίλησε για τη… σχέση τους και το πώς αυτή θα εξελιχθεί στο μέλλον.

“It’s officially a bromance”. 

“Πρέπει να ξανασκεφτείς τη σχέση μας. Έχουμε κι επίσημα ένα bromance. Γι’ αυτό έχασες. Άρχισες να με ενοχλείς στα social media”δήλωσε με χιούμορ και μετά έπιασε την… Καζαμπλάνκα: “Είναι η αρχή μιας υπέροχης σχέσης. Αν και η γυναίκα μου ήταν δίπλα μου όταν μου έστελνες μηνύματα, μπορούμε να αρχίσουμε με ένα δείπνο και μερικά ποτά και θα δούμε”.

Μίλησε και πιο σοβαρά μετά για τον αγώνα

 “Ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρω λέξεις παρηγοριάς έπειτα από έναν χαμένο τελικό. Είσαι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Συγχαρητήρια, σου εύχομαι τα καλύτερα. Συγχαρητήρια και στο επιτελείο σου. Σε σέβομαι πολυ. Νομιζω ότι είσαι απίστευτος αθλητής και ταλέντο στο τένις. Θα δούμε πολλά περισσότερα από σένα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ