Ο Έλληνας τενίστας και ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός είναι δύο παίκτες με έντονη προσωπικότητα, αλλά διαφορετικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος τέθηκαν αντιμέτωποι στο Γουίμπλεντον, για μια θέση στα προημιτελικά. Ο 23χρονος είναι νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, ο 27χρονος Νο 40.

Οι δυο τους συναντήθηκαν και πριν από δύο εβδομάδες, για τους «16» στο Χάλε της Γερμανίας, με τον Ελληνοαυστραλό να επικρατεί με 2-1 σετ (5-7, 6-2, 6-4). Το ίδιο συνέβη και τώρα, καθώς πήρε τη νίκη με 3-1 σετ.

Ο Έλληνας τενίστας και ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός είναι δύο παίκτες με έντονη προσωπικότητα, αλλά διαφορετικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού.

Ο Νικ Κύργιος δήλωσε μετά τον αγώνα μεταξύ άλλων: 

Ειλικρινά, ήταν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ένιωθα το φαβορί ερχόμενος εδώ πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά ήξερα ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω. Ήμουν εκνευρισμένος. Τρέφω απόλυτο σεβασμό στο γι’ αυτόν. Ό,τι συμβεί στο court μένει εκεί. Τον αγαπώ, είμαι κοντά στους δικούς.

Είναι εντυπωσιακό. Μου αρέσει πολύ αυτή η ατμόσφαιρα με τα γεμάτα γήπεδα. Αρέσει στα Μέσα να γράφουν ότι είμαι κακός στο άθλημα, αλλά δεν είμαι“.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ