Ο Κάρλος Αλκαράθ θα σας είναι γνωστός από το παιχνίδι του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, όπου κατάφερε να αποκλείσει τον Έλληνα τενίστα από τα προημιτελικά του US Open! Ο 18χρονος Ισπανός τενίστας είναι ανερχόμενο ταλέντο και του έχει δοθεί το προσωνύμιο, ο νέος Ναδάλ. Πρόκειται για ένα παιδί – θαύμα, που θα μας αποασχολήσει σίγουρα […]

Ο Κάρλος Αλκαράθ θα σας είναι γνωστός από το παιχνίδι του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, όπου κατάφερε να αποκλείσει τον Έλληνα τενίστα από τα προημιτελικά του US Open!

Ο 18χρονος Ισπανός τενίστας είναι ανερχόμενο ταλέντο και του έχει δοθεί το προσωνύμιο, ο νέος Ναδάλ. Πρόκειται για ένα παιδί – θαύμα, που θα μας αποασχολήσει σίγουρα στο μέλλον.

Ο τενίστας από τη Μούρθια βρίσκεται στη Μελβούρνη και συμμετέχει στο Australian Open, έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή του,Χουάν Κάρλος Φερέρο, τον φυσιοθεραπευτή Σέρχιο Ερνάντες. όπως επίσης και τον ατζέντη του Άλμπερτ Μολίνα.

Ο Αλκαράθ αγωνίζεται με αμάνικο μπλουζάκι και αυτό που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι η αλλαγή στο σώμα του. Ο Ισπανός με τα χέρια του ρίχνει με 147 χιλιόμετρα την ώρα και κατά μέσο όρο το σερβίς του είναι στα 217 χλμ/ώρα. Ακολουθεί μια αυστηρή δίαιτα και παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι τρομερός επαγγελματίας.

Έδωσε βάση στη δύναμη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του και πηγαίνει για ψάρι και σούσι πριν από κάθε αγώνα του. Από τα 75 κιλά που ζυγίζει τα 60 είναι μυϊκή μάζα. Τρομερή αλλαγή ομολογουμένως για τον 18χρονο τενίστα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ