Αν κάποιος έχει πει στον Στέφανο ότι "δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα, αρκεί να γράφουν σωστά το όνομά σου", του τα έχει πει λάθος τα πράγματα. Και αυτό το "από γκάφα σε γκάφα" δε θα του βγει σε καλό...

Έλον Μασκ, please: Κόψε το… twitter του Τσιτσιπά! Ο Στέφανος, εδώ και δύο μήνες και κάτι συνεργάζεται με νέο προπονητή, τον Σουηδό πάλαι ποτέ Νο4 του κόσμου Τόμας Ένκβιστ. Μια καλή ιδέα. λοιπόν, είναι να του ζητήσει να ανεβάζει τα tweets του στα… σουηδικά, να μην τα καταλαβαίνουν πολλοί. Μια ακόμη καλύτερη ιδέα είναι να πάψει να τουιτάρει σε οποιαδήποτε γλώσσα. Και ίσως η καλύτερη ιδέα είναι να ζητήσουμε από τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο της Tesla και της Space X, μόλις αγοράσει το Twitter να… κλείσει το λογαριασμό του Τσιτσιπά, να ησυχάσουν όλοι.

Το τελευταίο του tweet κολυμπάει σε… παράξενα νερά. Μεταξύ νεοφιλελέ μπουρδολογίας πανελίστα πρωινής “ενημερωτικής” εκπομπής και αμπελοφιλοσοφίας επιπέδου “η μαγεία της φύσης συναντάει τη ψυχολογία της ύλης -με γιαούρτι κεφίρ και μια μπαλοτίνα με τραγίσια αμελέτητα σε κρεμέ τοπιναμπούρ”. Για κάποιο μυστηριώδη λόγο που υπάρχει μόνο στο μυαλό του Τσιτσιπά, αποφάσισε αυτή τη φορά να ασχοληθεί με τους… μισθωτούς.

Κάτι πάραξενοι που έχουν… “εξάρτηση απ’ το μισθό τους”…


Δηλαδή: “Ο μισθός σου, είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου”. Όπως και μια άλλη ψυχή, με άλλα λόγια, στον Στέφανο είναι δύσκολο να κατανοήσει πώς υπάρχουν άνθρωποι που “έχουν εξάρτηση απ’ το μισθό τους”. Και για τους οποίους, ο εν λόγω μισθός, δεν είναι κανενός είδους “δωροδοκία”, αλλά το, κατά κανόνα, πενιχρό (εκτός αν είσαι Golden Boy της ΔΕΗ, π.χ.) αντίτιμο για τη δουλειά τους.

Στον υπέροχο κόσμο του Τσιτσιπά, που έχει “πυροβολήσει” στο Twitter “επιτέλους, κάποιος να φέρει τα Χάροντς” στην Ελλάδα, τέτοιου είδους ζητήματα όπως η μισθοδοσία είναι τρε μπανάλ. Εδώ ο άνθρωπος σε Q&A στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο, σε ερώτηση χρήστη “τι να κάνει για την κλιματική αλλαγή” απάντησε: “Άλλαξε το αυτοκίνητό σου μ’ ένα Tesla”. (Το φτηνότερο έχει πάνω από 70.000 ευρώ…)

Το τηλέφωνο του Κύργιου, το εμβόλιο και τα 5 σετ στο γυναικείο…

Η άποψή του για μια καλή πλάκα ήταν να δώσει στον “αέρα” το προσωπικό τηλέφωνο του Νικ Κύργιου -με αποτέλεσμα να του αλλάξουν τα φώτα στις κλήσεις και τα μηνύματα. Κι όσο για το χιούμορ του; Στην ιστορία έμεινε το τουίτ: “Άραγε, όσες παρκάρουν χάλια, να έχουν άπλυτα πιάτα”; Και στα σοβαρά, ωστόσο, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά. Για κάποιο λόγο που υπήρχε στο μυαλό του Στέλιου Πέτσα η συμμετοχή του Τσιτσιπά στην εμβολιαστική εκστρατεία ήταν απαραίτητη.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά ο ίδιος δήλωσε ανεμβολίαστος από άποψη -όχι φυσικά ότι δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Ουδείς πρέπει να υποχρεούται σε ιατρική πράξη παρά τη θέλησή του. Αυτά είναι πράγματα που αποφάσισε οριστικά η δίκη της Νυρεμβέρργης. Αλλά το κοροϊδιλίκι δεν το αγάπησε κανείς… Γενικά, ούτε καν με το τένις τα πηγαίνει καλά όταν σχολιάζει. Πρόσφατα, μετά την ήττα του από τον Αλκαράθ στο Μαϊάμι το…πέταξε:

Γκραν σλαμς όπως λέμε… γκραν γκάφες

“Υπάρχει ισότητα στα χρηματικά έπαθλα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, αλλά στις γυναίκες η νίκη είναι στα 3 σετ και στους άνδρες στα 5. Επιστημονική έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε θέμα αντοχής. Δεν ξέρω. Ίσως θα ήταν δυνατό να παίζουν πέντε σετ κι εκείνες. Για τα γκραν σλαμς τουλάχιστον”.

Γενικώς, κατά το ανάλογο της παλιάς διαφήμισης “καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς”, ο Στέφανος μάλλον πρέπει εκτός από προπονητή στα κορτς, να βρει κι έναν προπονητή στην επικοινωνία. Διότι το πάει από γκάφα σε γκάφα. Και όσες επιτυχίες κι αν έχει στα γήπεδα, στην εποχή μας, όλος αυτός ο ντόρος, κάθε τόσο, δεν του κάνει καλό. Αν κάποιος του έχει πει ότι “δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα, αρκεί να γράφουν σωστά το όνομά σου”, του τα έχει πει λάθος. Υπάρχει και παραϋπάρχει. Και η χειρότερη είναι αυτή που… “καταφέρνεις” μόνος σου…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ