Πολύς λόγος έγινε τον τελευταίο καιρό για τα toilet breaks του Τσιτσιπά και κατά πόσο ήταν εντός ορίων κανονισμών. Η ΑΤP σύμφωνα με το Reuters, δεν έμεινε αδρανής και υπάρχουν σκέψεις για χρονικό όριο σε αυτά τα διαλείμματα. Η αρχή έγινε στο Σινσινάτι Όπεν με τον Ζβέρεφ  και μετά στο US Όπεν με τον Μάρεϊ, που κατηγόρησαν τον […]

Πολύς λόγος έγινε τον τελευταίο καιρό για τα toilet breaks του Τσιτσιπά και κατά πόσο ήταν εντός ορίων κανονισμών.

Η ΑΤP σύμφωνα με το Reuters, δεν έμεινε αδρανής και υπάρχουν σκέψεις για χρονικό όριο σε αυτά τα διαλείμματα.

Η αρχή έγινε στο Σινσινάτι Όπεν με τον Ζβέρεφ  και μετά στο US Όπεν με τον Μάρεϊ, που κατηγόρησαν τον Τσιτσιπά για τη συγκεκριμένη τακτική να χρονοτριβεί στα αποδυτήρια, υπονοώντας ότι παίρνει εντολές  μέσω κινητού από τον πατέρα του(είναι και προπονητής του).

Υπάρχει ωστόσο και ο αντίλογος από άλλους αθλητές, όπως ο Τζόκοβιτς που στηρίζει τον Τσιτσιπά. Και υποστήριξε ότι ο Έλληνας τενίστας κινείται εντός κανονισμών και δεν κάνει κάτι επιλήψιμο.

Φαίνεται όμως ότι οι αποδοκιμασίες των θεατών έγειραν την ζυγαριά προς την πλευρά της αλλαγής κανονισμών. Κάτι για το οποίο συμφωνεί η πλειοψηφία των αθλητών.

Ετσι, περιμένουμε τις αλλαγές στα χρονικά όρια τόσο για τα toilet breaks, όσο και για τα ιατρικά τάιμ άουτ εντός γηπέδου, οι οποίες θα ισχύσουν από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ