Ένας σπρίντερ στην Ισπανία έγινε viral, καθώς μετά την κούρσα των 60μ., δεν κατάφερε να σταματήσει όπως θα ήθελε και… εξαφανίστηκε, πέφτοντας στο κενό. Στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Ισπανίας, στη Μαδρίτη, διαδραματίστηκε μια απίστευτη σκηνή. Πρωταγωνιστής, ο νικητής μιας κούρσας 60 μέτρων. Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Μαρία Μουλέ Ελομπέ πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού […]

Ένας σπρίντερ στην Ισπανία έγινε viral, καθώς μετά την κούρσα των 60μ., δεν κατάφερε να σταματήσει όπως θα ήθελε και… εξαφανίστηκε, πέφτοντας στο κενό.

Στο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Ισπανίας, στη Μαδρίτη, διαδραματίστηκε μια απίστευτη σκηνή. Πρωταγωνιστής, ο νικητής μιας κούρσας 60 μέτρων.

Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Μαρία Μουλέ Ελομπέ πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού στα ημιτελικά των 60 μέτρων. Όμως, ο ίδιος δεν κατάφερε να επιβραδύνει και να σταματήσει, συνεχίζοντας με την ίδια ταχύτητα.

Εν τέλει, στάθηκε τυχερός… στην ατυχία του. Αρχικά, σκόνταψε, ενώ με τη δύναμη και την ορμή που πήγαινε, εκσφενδονίστηκε μέσα από ένα μεταλλικό προστατευτικό.

Ο ίδιος παρόλα αυτά τη σκαπούλαρε, ενώ θα μπορούσε να έχει «αποκομίσει» σοβαρότατο τραυματισμό.

Μετά το γεγονός αυτό, ο Χοσέ Μαρία Μουλέ Ελομπέ σχολίασε:

«Δεν είναι καθόλου χρόνο να σταματήσω. Προσπάθησα να πηδήξω, όμως κόλλησε το πόδι μου».

Δείτε τη στιγμή:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ