Μεγάλη επίδοση στο διεθνές μίτινγκ στίβου Δρόμεια.

Σπουδαία εμφάνιση και νέο πανελλήνιο ρεκόρ πραγματοποίησε η τετράδα της Εθνικής 4Χ100 μ. Ανδρών Κ23 στο διεθνές μίτινγκ στίβου Δρόμεια.

Οι Βασίλης Μυριανθόπουλος, Θοδωρής Βροντινός, Γιάννης Γρανιτσιώτης και Νίκος Παναγιωτόπουλος τερμάτισαν σε 39.92 και βελτίωσαν το 39.98 που κατείχαν οι Γκαβέλας, Πουλιόπουλος, Γκούσης και Χοΐδης από το μακρινό 1999!

Οι τέσσερις αθλητές παρότι έκαναν κάποια λάθη στις αλλαγές πέτυχαν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που τους δίνει το δικαίωμα να σκέφτονται με αισιοδοξία την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

Πανηγύρισαν, μάλιστα, την επίδοσή τους αγκαλιά με τα μέλη της ομάδας 4Χ100 μ. των Ανδρών που έτρεχαν στην ίδια σειρά, αλλά και της τρίτης ελληνικής ομάδας , που έτρεχε στον αγώνα.

Η ομάδα των Ανδρών με τους Νίκο Εμπέογλου, Κώστα Δουβαλίδη, Σωτήρη Γκαραγκάνη και Γιάννη Νυφαντόπουλο τερμάτισε σε 39.77 και ήταν νικήτρια.

Η δεύτερη ελληνική ομάδα με τους Παπαμαργαρίτη, Χάιδα, Τριβυζά και Στέφη ήταν τέταρτη με 40.98.

Τις εθνικές ομάδες έσπευσαν να συγχαρούν τόσο η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα όσο και ο πρώτος αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Κεντέρης, που παρακολούθησαν τους αγώνες.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ