Ο ΝΟΒ έμεινε «ζωντανός» στη μάχη για πρόκριση στο Φάιναλ Έιτ.

Υπερπολύτιμη νίκη πέτυχε ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επιβλήθηκε με 13-12 της Γιαντράν Σπλιτ στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.

Έτσι, έμεινε ολοζώντανος στη «μάχη» για την παρουσία της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας του ομίλου που δίνει στο τέλος πρόκριση στο Φάιναλ Έιτ.

Με εξαίρεση ένα κακό διάστημα στην τρίτη περίοδο, ο ΝΟΒ ήταν εξαιρετικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε σε μεγάλη μέρα τους Χαλυβόπουλο, Καλογερόπουλο και Τρούλο και κατάφερε δίκαια να φτάσει σε μεγάλη νίκη.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης είχε δημιουργήσει και διαφορά τριών γκολ στη διάρκκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει μέχρι το φινάλε, καθώς οι Κροάτες μείωσαν στο ένα και στο τελικό 13-12.

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 2-3, 4-4.

Ν.Ο. Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 3, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Αλμύρας, Κουρόυβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Γιαντράν Σπλιτ (Τζούρο Μαρέλγια): Μάρτσελιτς, Μπούριτς 2, Μάρινιτς Κράγκιτς 1, Τσάγαλι 1, Μπούτιτς 2, Πέικοβιτς, Μπούκιτς 1, Ζόβιτς 1, Ντέλιτς 1, Ντόμπουντ 3, Σέτκα, Τομάσοβιτς, Άνιτς.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





Το τρομερό γκολ του Νικολαΐδη που έδωσε την νίκη:




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ