Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 10-7 της Γιαντράν Σπλιτ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-7 επί της κροατικής Γιαντράν Σπλιτ, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για τη 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Έτσι, παραμένει ζωντανός στη μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον Α’ Όμιλο, καθώς η πρόκριση στο Φάιναλ 8 έχει ήδη εξασφαλιστεί.

Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στις πρώτες δύο περιόδους, βρήκε εύκολα λύσεις στο σκοράρισμα, εγκλώβισε τους αντιπάλους της και προηγήθηκε με 6-3.

Στα επόμενα δύο οκτάλεπτα οι ερυθρόλευκοι είχαν πρόβλημα απέναντι στην άμυνα των Κροατών, οι οποίοι πλησίασαν πολλές φορές στα δύο γκολ, όμως η άμυνα του Ολυμπιακού έδωσε τη λύση και έφτασε στο τελικό 10-7 υπέρ του.

Κορυφαίος σκόρερ του ο Μάρτον Βάμος με 4 γκολ. Στα θετικά η επιστροφή του Φίλιπ Φιλίποβιτς μετά τον τραυματισμό του.

Με τη νίκη του επί της Γιαντράν, ο Ολυμπιακός ευνοεί και τον ΝΟ Βουλιαγμένης που κρατάει έτσι την προνομιούχο 4η θέση και μένει τρεις μπροστά από τους Κροάτες.

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 2-3, 2-1.

Oλυμπιακός: (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 4, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς, Δήμου, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.

Γιαντράν Σπλιτ: Μάρτσελιτς, Μπούριτς, Μάρινιτς 3, Τσάγκαϊ, Μπούτιτς, Πεΐκοβιτς 1, Μπούκιτς 3, Ζόβιτς, Τομάσοβιτς, Ντόμπουντ, Σέτκα, Ντούζεβιτς, Άνιτς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ