Οι παίκτριες του Αλεξάνταρ Τσίριτς είναι συγκεντρωμένες στον ημιτελικό της διοργάνωσης με την Ούιπεστ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (2/4, 17:00) στο Παπαστράτειο.

Την προετοιμασία της για το Final-4 της Euroleague, ξεκίνησε τη Δευτέρα (28/3)  η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς για το τουρνουά που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου. Αυτό που επιθυμούν φυσικά στο Λιμάνι είναι η back to back κατάκτηση της Euroleague.

Οι παίκτριες του Αλεξάνταρ Τσίριτς είναι συγκεντρωμένες στον ημιτελικό της διοργάνωσης με την Ούιπεστ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (2/4, 17:00) στο Παπαστράτειο. Εκεί θέλουν την νίκη για να πάρουν το εισιτήριο στον τελικό της Κυριακής (3/4, 17:00), κόντρα σε μία εκ των Σαμπαντέλ και Πάντοβα.

Πέντε ευρωπαϊκά από το 2014 και μετά!

Οι «ερυθρόλευκες», πέρα από την «αυτοκρατορία» τους στην Ελλάδα, με 16 τρόπαια (12 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 1 Super Cup), βρίσκονται σταθερά στην ελίτ της Ευρώπης και μετρούν πέντε ευρωπαϊκά και συγκεκριμένα, 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 2 Super Cup και 1 LEN Trophy, από το 2014 και μετά!

Οκτώ σερί Final-4, 15 συνολικά!

Οι «ερυθρόλευκες» μετρούν 15 συμμετοχές (με τη φετινή) σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συγκεκριμένα, οκτώ φορές στην Euroleague (Final-4) και επτά στο LEN Trophy (πέντε Final-4, δύο ημιτελικούς).

Το εντυπωσιακό και άκρως… Θρυλικό είναι, ότι η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού παίζει ανελλιπώς σε Final-4 Ευρώπης από το 2013-14 έως σήμερα (οκτώ σερί Final-4), με παρουσία σε έξι τελικούς σε αυτό το διάστημα και τέσσερις την τελευταία πενταετία!

Βρίσκεται, σταθερά, στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Κατακτά κορυφές, αλλά και πολύτιμες θέσεις στο βάθρο. Ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζει τι θα πει αποτυχία!

Συνολικά, τα θρυλικά κορίτσια μετρούν 10 παρουσίες σε ευρωπαϊκούς τελικούς, εκ των οποίων τρεις στο Super Cup και στοχεύουν στον 11ο τελικό, την Κυριακή (3/4) στο Παπαστράτειο, με μία εκ των Σαμπαντέλ και Πάντοβα, με… φόντο την τρίτη τους κούπα Euroleague και δεύτερη σερί!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πόλο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ