Ποιος να το έλεγε στην Μαρία Σάκκαρη ότι θα έφτανε σε νέο ιστορικό ρεκόρ στην παγκόσμια κατάταξη. Oνειρικά έχει κυλήσει το 2021. Λέτε να της φέρνει γούρι ο γιός του πρωθυπουργού; Η Ελληνίδα τενίστρια, δεν το κρύβει πλέον ότι είναι μαζί, το αντίθετο μάλιστα, και μιλάει για την σχέση της μαζί με τον γιό του […]

Ποιος να το έλεγε στην Μαρία Σάκκαρη ότι θα έφτανε σε νέο ιστορικό ρεκόρ στην παγκόσμια κατάταξη. Oνειρικά έχει κυλήσει το 2021.

Λέτε να της φέρνει γούρι ο γιός του πρωθυπουργού;

Η Ελληνίδα τενίστρια, δεν το κρύβει πλέον ότι είναι μαζί, το αντίθετο μάλιστα, και μιλάει για την σχέση της μαζί με τον γιό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ανοδική πορεία της Ελληνίδας τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη συνεχίζεται. Η Σάκκαρη κέρδισε ακόμα μία θέση και πλέον βρίσκεται στο Νο 6 της WTA, ξεπερνώντας για μία ακόμη εβδομάδα τον εαυτό της.

Το Νο 6 είναι η ψηλότερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ Ελληνίδα τενίστρια. Kαι σαφώς την εξασφαλίζει μία θέση στο WTA Finals.

Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες Ελληνίδες παρέμειναν στη 200άδα. Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου βρίσκεται στο Νο 190, ενώ η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο Νο 199.

Το μυστικό της όπως είχε πει σε παλαιότερη δήλωση  η Ελληνίδα τενίστρια, είναι στις προπονήσεις και στην επιλογή της να έχει ως προπονητές, άντρες, ενώ εξηγεί και τον λόγο που αυτό τη βοηθά στο να βελτιώνεται διαρκώς.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ