Με νίκες συνέχισαν τα τμήματα του Ολυμπιακού σε Χάντμπολ και βόλεϊ. Με νίκες συνέχισαν τα τμήματα του Ολυμπιακού σε Χάντμπολ και βόλεϊ.

Με νίκες συνέχισαν τα τμήματα του Ολυμπιακού σε Χάντμπολ και βόλεϊ.

Βόλεϊ Ανδρών:

Την τρίτη επικράτηση σε τρία ματς επί της Κηφισιάς, σε περίοδο μιας εβδομάδας, κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά τους δύο αγώνες και την κτάκτηση της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του League Cup, απέναντι στην ομάδα των βορείων προαστίων, ο Ολυμπιακός ήταν νικητής και στο παιχνίδι, για την 7η στροφή της Volley League, που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι πήρε μέσα σε 73 λεπτά και εύκολα, με 3-0 σετ (25-21, 25-19, 25-18).

Πόλο Ανδρών:

Νικηφόρα πορεία στο πρωτάθλημα, για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Μετά την νίκη (17-5) απέναντι στον Υδραϊκό στο Παπαστράτειο, για τη 10η αγωνιστική της Α1, οι νταμπλούχοι Ελλάδας νίκησαν 15-7 τον Παναθηναϊκό μακριά από την έδρα τους.

Χάντμπολ Ανδρών:

Την παρουσία της στην Ευρώπη έκλεισε, για τη φετινή χρονιά, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Στον επαναληπτικό των «32» του EHF European Cup, στην Ηλιούπολη, οι πρωταθλητές Ελλάδας «έδωσαν μάχη» για την πρόκριση στους «16», αλλά δεν κατάφεραν την ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα (24-22) στην Ελβετία, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με 24-19 από την Βάκερ Τουν.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ