Στην αποκάλυψη ότι από μία γροθιά στην ταινία «Rocky 4», από τον ηθοποιό Ντολφ Λούντγκρεν κόντεψε να χάσει την ζωή του προέβη ο γνωστός ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) φοβήθηκε ότι θα πέθαινε και θα πήγαινε στον… ουρανό μετά τη θρυλική σκηνή του αγώνα στο ρινγκ. Με τον ηθοποιό Ντολφ Λούντγκρεν (Dolph […]

Στην αποκάλυψη ότι από μία γροθιά στην ταινία «Rocky 4», από τον ηθοποιό Ντολφ Λούντγκρεν κόντεψε να χάσει την ζωή του προέβη ο γνωστός ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) φοβήθηκε ότι θα πέθαινε και θα πήγαινε στον… ουρανό μετά τη θρυλική σκηνή του αγώνα στο ρινγκ. Με τον ηθοποιό Ντολφ Λούντγκρεν (Dolph Lundgren) στον ρόλο του Ρώσου πυγμάχου «Ivan Drago» στο «Rocky 4».

Η σκηνή του τελικού αγώνα των δύο αντιπάλων στο 4ο φιλμ που κυκλοφόρησε το 1985 είναι πολύ πιο… αληθοφανής, από ότι πιστεύαμε.

Ο 75χρονος Σταλόνε, που αυτό το διάστημα γυρίζει τους «Αναλώσιμους». Αποκάλυψε ότι κόντεψε να πεθάνει στα γυρίσματα από μία μπουνιά στο στήθος.

«Οι πρώτες σκηνές που γυρίσαμε ήταν η είσοδός μου και η είσοδος του Drago. Και μετά τραυματίστηκα τόσο σοβαρά. Που έπρεπε να με πάνε σε εντατική στην Καλιφόρνια από τον Καναδά».

Ο ηθοποιός των Expendables συνεχίζοντας είπε για τον συμπρωταγωνιστή του: «Με έκανε σκόνη. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή αλλά αργότερα το ίδιο βράδυ η καρδιά μου πρήστηκε, η πιεσή μου ανέβηκε επικίνδυνα και θα έβλεπα αγγέλους… Το επόμενο πράγμα που κατάλαβα είναι ότι ήμουν στην εντατική».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ