Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα χόκεϊ! Ο Μπράντεν Πόιντ,  τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με το Νιου Τζέρσεϊ. Χτύπησε με ταχύτητα στον τοίχο. Όλα συνέβησαν στα μέσα της τρίτης περιόδου, όταν η Τάμπα έχανε με ένα γκολ διαφορά και πάλευε να ανακάμψει. Ο παίκτης, αποκτώντας μεγάλη ταχύτητα, προσπάθησε να προλάβει τον τερματοφύλακα σε μια αντεπίθεση, γλιστρώντας ανάμεσα […]

Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα χόκεϊ! Ο Μπράντεν Πόιντ,  τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με το Νιου Τζέρσεϊ. Χτύπησε με ταχύτητα στον τοίχο.

Όλα συνέβησαν στα μέσα της τρίτης περιόδου, όταν η Τάμπα έχανε με ένα γκολ διαφορά και πάλευε να ανακάμψει. Ο παίκτης, αποκτώντας μεγάλη ταχύτητα, προσπάθησε να προλάβει τον τερματοφύλακα σε μια αντεπίθεση, γλιστρώντας ανάμεσα σε δύο αντιπάλους.

Μη μπορώντας να μείνει στα πόδια του, ο Μπρέιντεν έπεσε στο τέλος του γηπέδου και κατάφερε να κάνει ένα σουτ προς την εστία, αλλά στη συνέχεια έγινε κάτι τρομερό.

Ο Πόιντ με φουλ ταχύτητα έπεσε με κεφάλι στον τοίχο και χτύπησε στο χέρι και τον ώμο. Ο επιθετικός προσπάθησε να επιστρέψει.Δεν τα κατάφερε. Επομένως, θα χάσει αρκετά παιχνίδια της ομάδας του.

Σε 16 παιχνίδια της τρέχουσας κανονικής περιόδου, ο Πόιντ έχει σημειώσει 13 πόντους (7 γκολ, 6 ασίστ) και ήταν η μηχανή της ομάδας.

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα χόκεϊ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χόκεϊ επί πάγου

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ