Ευχάριστα τα νέα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχασε τον Αϊτόρ στον εντός έδρας αγώνα του με τον Άρη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέστη σοβαρή ζημιά στον χιαστό, στο αριστερό γόνατο, και πέρασε αμέσως την πόρτα του χειρουργείου, για να υποβληθεί σε χειρουργική παρέμβαση.

Συνολικά, 202 ημέρες μετά από τη ρήξη χιαστού επέστρεψε στις προπονήσεις των «πρασίνων», οι οποίοι προετοιμάζονται για το εντός έδρας ματς και πάλι με τους «κιτρίνους», που θα γίνει την Κυριακή (14/05, 20.00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Φυσικά, δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως και οι Αλέξις Τρουιγιέ και Λεάντρο Φρόκου, που επίσης έχουν επανέλθει σε ρυθμό προπόνησης.

Όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΠΑΕ: «Με πρωινή προπόνηση στο “Γ. Καλαφάτης” συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, σέντρες και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ